Συνεργάτες

Ειρήνη Χρόνη

Διαιτολόγος – Διατροφολόγος

MSc Μοριακή Διατροφή

Εξειδίκευση σε Διατροφικές Διαταραχές και Παχυσαρκία

Τα τελευταία 10 χρόνια ασχολούμαι με την επιστήμη της Διατροφής και της Διαιτολογίας, όσο εμπλουτίζω τις γνώσεις μου και τις εφαρμόζω τόσο πιο σίγουρη είμαι για την επιλογή μου αυτή. Το 2014 αποφοίτησα από το Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας (Καρδίτσα) έχοντας κάνει την 6μηνη πρακτική μου στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Το 2015 ολοκλήρωσα το Master για τις Διατροφικές Διαταραχές και την Παχυσαρκία.

Καθώς η επιστήμη της Διατροφής και της Διαιτολογίας είναι μια συνεχώς εξελισσόμενη επιστήμη, θέλησα να προχωρήσω σε Μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα της Μοριακής Διατροφής (η οποία επικεντρώνεται και εξετάζει τις αλληλεπιδράσεις μεταξύ των γονιδίων μας, των διατροφικών συνηθειών μας και της κατάστασης της υγείας μας).

Το 2017 ολοκλήρωσα το Μεταπτυχιακό μου, στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο. Την ίδια χρονιά είχα τη χαρά να είμαι υπότροφος του ευρωπαϊκού προγράμματος ΜAST4HEALTH Marie Sklodowska-Curie Actions (σε συνεργασία με το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο) για να εργαστώ ερευνητικά, στην Ισπανία και στη Γαλλία.

Το 2019 ξεκίνησα να εργάζομαι ενεργά ως Διαιτολόγος- Διατροφολόγος, σε συνεργασία με μεγάλο διαιτολογικό κέντρο. Ενώ το 2023 άνοιξα το δικό μου Πρότυπο Κέντρο Διατροφικής εκπαίδευσης & μεταβολικής ρύθμισης στην Καλλιθέα της Αττικής όπου παρακολουθώ περιστατικά δια ζώσης ή και online.

Στοιχεία Επικοινωνίας: Μαντζαγριωτάκη 74, 2ος όροφος, Καλλιθέα ΤΚ 176 72 (δίπλα στο Δημαρχείο) τηλ. 211 002 0291, κινητό 6970862200

 

 

Πελαγία Χριστοφορίδου

    Πελαγία Χριστοφορίδου

  Health Coach-Pilates/TRX Instructor

Personal and Group Training

Η Πελαγία Χριστοφορίδου εισήχθη στη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών έχοντας ήδη ολοκληρώσει το πρώτο της πτυχίο στο μάρκετινγκ. Η αγάπη της για την άσκηση ξεκίνησε από την παιδική της ηλικία όντας και η ίδια αθλήτρια. Έχει πτυχίο πάνω στη μέθοδο Pilates, Group and personal training και TRX. Από το 2015 δραστηριοποιείται κοινωνικά και επαγγελματικά με σκοπό να γίνει η άσκηση τρόπος ζωής. Συμμετέχει σε έρευνες με θέμα την ευρωστία και την υγεία και πως μέσω της άσκησης
βελτιώνουμε τη καθημερινότητα μας.

Τηλ: 6977585557
Email: chripela@gmail.com